Nejnovější recenze ze sekce Paletky dekorativní kosmetiky
Dorazilo už poškozené a oční stíny při použiti jsou sypké...
- Nezvykle velké balení a stíny nedrží. Po 10 minutách jsou jen v rýže pod obočím
100% Pure Fruit Pigmented paletka Better Naked rozjasňující pudr 4 g pudrová tvářenka 4 g pudrové oční stíny 3 x 2 g
- Krasne barvy
- Praktické baleni
skvělá paletka za dobrou cenu ...
Pěkné barvy, ale vadí mi, že dost hodně práší.
- krásné odstíny
- krásný a praktický kufřík , skvělý na cestování, máte vše potřebné po ruce, veliký barevný výběr stínů
100 % spokojenost
- Krásné nude odstíny
- Štětec součástí balení
- Množství odstínů
- Krásné barvy
- Mix matných a třpytivých
- Naprosto dokonalá.
- dobrá pigmentace, nepráší
jsem překvapená pigmentací-velmi dobrá a zdá se, že stíny nepráší
- velká škála barev
- za tuto cenu opravdu výhodné
značka colorpop má nádhernou pigmentaci, výdrž a krásně složené barvy v paletce, se kterými se dobře pracuje..
Na pohľad vyzerá veľmi svetlý, ale má výbornú pigmentáciu. A podobnú príjemnú vôňu ako Note BB cream.
- Velký sortiment kosmetických přípravků. Moc pěkné.
- skvěle pigmentované oční stíny, dobře se s nimi pracuje. Paletka "must have" a jako bonus - opravdu voní jako čokoláda :)
- Naprostá bomba!Pupa je samozřejmě legendární italská značka, ale kazetka předčila moje očekávání. Kazeta je větší než jsem čekala, není kapesní, ale zase, za ty peníze je opravdu kvalitní a jednotlivých produktů je opravdu velká gramáž. Úžasný dárek pro všechny holky i ženské.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »