Nejnovější recenze ze sekce Paletky dekorativní kosmetiky
krasna jsem spokojena
- široká škála barev
- u paletky by mohl být štěteček na nanášení
široká škála barev
Pěkné stíny, super cena.
Po otevření krabičky to byl šok - na všech čtyřech barvách byl zřetelný otisk prstu,jak je již někdo zkoušel.Byla jsem z toho znechucena.Měla jsem za to,že se tyto značkové luxusní produkty prodávají nedotčené.
Chtěla jsem v tomto obchodě zakoupit i další skvělé produkty,ale tato zkušenost mě odrazuje.Představa,že si koupím make-up nebo rtěnku,kterou již někdo vyzkoušel a osahal,je pro mě nepřijatelná.
Ráda bych,kdyby se k tomu obchod mohl vyjádřit popřípadě vysvětlit,jak je něco takového možné.
Co se týče stínů jako takových mohu doporučit - barvy jsou krásné,textura mi vyhovuje,dobře se s nimi pracuje,výdrž střední.Naprostá spokojenost,ale s tím,že nedráždí oči ani víčka (mám velmi citlivé oční okolí a někdy mám problém s citlivostí i u drahých bio produktů).Za stíny dávám 5 hvězdiček. Ale....
- cena a velikost balení
- Hezké barvy
- Krásný kufřík doporučuji
- Syté odstíny
- Drží
- Nevim
Hezky se nanáší, syté odstíny a drží.
Kupovala jsem hlavně kvůli matným odstínům.
Pěkné barvy a snadné nanášení stínů.
- Cena výhodná, dobře vybrané barvy v kazetě, zrcátko je dostatečně velké a není třeba mít další.
- Stíny se trochu drolí, ale na očích je to dobré.
- Vždy v pořádku objednala bych si klidně ještě dva kufříky
- pěkné odstíny
- dlouhá výdrž
- Kvalitní produkt.
- Akorát do kabelky
- Vhodné jako skvělý dárek, pěkná kazeta.
Je vše pohromadě a kvalitni
Od této značky je to má druhá paletka a naprostá paráda! Líbí se mi všechny barvičky! Jsou dobře namixované. Vyhovuje mi i aplikátor. Stíny se velice dobře nanáší. Mají příjemnou texturu. S podkladovou bází vydrží déle. Rozhodně jsem s nimi spokojenější než s Max Factor.
zkouška nových barev
- Kvalitní kosmetika
- Hodně barev
- Kvalita stínů (především těch co se netřpytí)
- Zajímavé barvy
- Poměrně dost použitelných světlejších stínů
Bohužel už nejde sehnat první Petra paletka, což je velká škoda, spousta stínů v ní byla perfektní, bohužel většinua z nich už mi došla... chtěla jsem tu původní paletku, ale protože není, zkusím tuto, třeba v ní najdu také pro sebe zajímavé kombinace. U první paletky to tak také bylo, myslela jsem, že některé stíny nebudou to pravé pro mě a nakonec jsem je vybrala až na úplné dno. Takže doufám že v této paletce mě některé taky příjemně překvapí:-)
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »